МИСТЕРИЯ: Бил ли е зеленчукът Шумахер тайно на сватбата на дъщеря си?

Здравословното състояние на Михаел остава тема на спекулации и загриженост повече от десет години

Моторни
11:47 - 01 Октомври 2024
2748
МИСТЕРИЯ: Бил ли е зеленчукът Шумахер тайно на сватбата на дъщеря си?

Скорошната сватба на Джина-Мария, единствената дъщеря на легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер, привлече вниманието на медиите по целия свят. Церемонията се състоя в събота в луксозната вила "Ясмин" на семейство Шумахер, разположена на испанския остров Майорка.

Джина-Мария и дългогодишният ѝ партньор Иън Беткхе си казаха "Да" под арка от цветя. Според уважавания майоркански вестник "Ултима", церемонията е продължила около половин час, последвана от банкет и празненство с жива музика от кънтри група.

Сред гостите са били чичото на булката Ралф Шумахер и неговият партньор Етиен Боске-Касан. Те са присъствали и на предварително парти в елитния Mhares Sea Club южно от столицата Палма в петък следобед, където дрескодът е бил изцяло в бяло.

Интересно е да се отбележи, че изданието не споменава за присъствието на Михаел нито на сватбата, нито на предварителното тържество. Въпреки това, според германското издание "Билд", съществува вероятност Михаел Шумахер да е присъствал на сватбата на дъщеря си, макар и да няма доказателства за това.

Джина-Мария бе съпроводена до олтара от своя брат Мик, което добавя емоционален нюанс към събитието. Връзката между Джина и Иън стана официална преди близо седем години, като двамата за първи път се появиха заедно на церемония по награждаване в Мюнхен през декември 2017 г.

Здравословното състояние на Михаел Шумахер остава тема на спекулации и загриженост. След трагичния му ски инцидент преди повече от десет години, информацията за състоянието му е оскъдна, като семейството настоява за пълна поверителност. Съпругата му Корина, с която са женени от 1995 г., е установила строги правила за достъп до Михаел, които се спазват от близките му приятели и обкръжение.

В документален филм на Netflix от 2021 г. Корина сподели рядък поглед върху състоянието на съпруга си: "Различен е, но е тук и това ни дава сила. Заедно сме. Живеем заедно вкъщи."