Мистерия: На колко години стана Ирен Онтева?

Славната манекенка е около 50-те, но изглежда все така ослепително

През ключалката
16:46 - 17 Август 2023
8694
Мистерия: На колко години стана Ирен Онтева?

Топмоделът Ирен Онтева посрещна звезден рожден ден. Популярната манекенка, чиято кариера започна още в средата на миналия век, е отседнала в един от най-скъпите хотели в Рим, установи Lupa.bg. Цената на нощувката там варира в летния сезон около 1200 eвро.

Ирен Онтева на рождения си ден в луксозния хотел в Рим

Петзвездният бутиков хотел разполага с няколко басейна, СПА център и шикозно обзаведени стаи. Като истинска принцеса, Онтева посрещнала рождения си ден в ресторанта на хотела, който притежава три звезди „Мишлен“, а сметката на човек започва от 230 евро, при това без да се включва алкохола.

Прави впечатление, че Онтева е все така ослепителна и хубава и за нея времето сякаш е спряло. Е, има си обяснение за това - нито е орала, нито е копала, на практика няма и ден трудов стаж в живота си. До нея винаги е имало състоятелно мъже, които да я глезят.

Мистерия остава и възрастта на пенсионираната моделка. Официално се знае, че тя е родена през 1975 г., тоест би следвало да е навършила 48. Нейни колежки обаче злобно подхвърлят, че всъщност тя е с 3 години по-възрастна и е родена през 1971-а, тоест вече е минала 50.