Мистерия с тъжен край: Откриха мъртъв изчезналия Иван. Наркотици?!

Новини
20:44 - 02 Септември 2019 (обновена)
12832
Мистерия с тъжен край: Откриха мъртъв изчезналия Иван. Наркотици?!

Изчезналият преди седмица след нелегален музикален фестивал край Варна Иван Йорданов е открит мъртъв. Трупът на 28-годишния мъж беше намерен след упорито 7-дневно издирване, научи Lupa.bg от полицаи.

Тази вечер тялото на Иван е открито в близост до изоставеното военното поделение, където той беше на палатка със свои приятели. От първоначалния оглед на тялото няма видими следи от насилствена смърт, казаха от полицията. По случая е образувано досъдебно производство и в момента текат процесуално-следствени действия. Уведомени са близките на загиналия мъж.

Както първи писахме, Иван Йорданов изчезна внезапно преди седмица по време на нелегално музикално сборище, а поведението му било доста неадекватно. Мъжът, който е родом от Карнобат, но живее в София, бил на палатка с приятели в гориста местност край село Любен Каравелово, община Аксаково. Те са присъствали на техно парти, организирано тайно в затворена група във Фейсбук. Край изоставено военно поделение в близост до селото са се събрали около 150 души с кемпери, палатки и автомобили.

Малко преди да се изпари, Иван провел разговор с баща си и заявил, че се е изгубил в гората. После батерията на мобилния му телефон паднала. Още тогава се появиха съмнения, че 28-годишният мъж може да е употребил силна доза наркотици, които да са причина за смъртта му.