Мистерията около Андреа и Емре Йозмен се разплита

Блондиката пуска ново парче на рождения си ден

Нещо за четене
12:53 - 18 Януари 2024
11217
Мистерията около Андреа и Емре Йозмен се разплита

Мистерията около Андреа и турския актьор Емре Йозмен наскоро разбуни духовете сред последователите на певицата. Всъщност той ще вземе участие в най-новия музикален проект на изпълнителката, която се обръща към англоезичната аудитория с песента "Miss me when I'm gone".

Емре е добре познат на турската аудитория заради своите роли в редица популярни сериали и филми. Неговото присъствие в клипа добавя допълнителен интерес и мистерия около проекта. Самата песен е създадена от Global Records, компанията, която стои зад някои от най-успешните и прогресивни изпълнители в Румъния, като Инна, Антония и Минели.

Заснемането на клипа се проведе в Истанбул, което добавя екзотичен отпечатък на визуалната страна на проекта. Интересът към него е огромен, особено с оглед на факта, че премиерата на песента е насрочена за 23 януари – денят, в който Андреа ще празнува и своя 38-и рожден ден.

Очаква се събитието да бъде проследено в реално време чрез платформите TikTok и Instagram, където самата изпълнителка ще сподели лични моменти от празненството. Андреа не само е лицето на песента, но и активно участва в процеса по създаването ѝ, като продуцент на своя музикален проект.

Видеото към "Miss me when I'm gone" ще бъде качено в официалния YouTube канал - Andrea Production, в 20:00 часа в деня на премиерата, обещавайки да бъде визуално зрелище, съчетаващо стил, страст и интрига.