МИСТИЧНО: Ламбо платил сметка на погребението си

Личности
13:57 - 15 Май 2022
13855
МИСТИЧНО: Ламбо платил сметка на погребението си

Ламбо платил предварително кръчмарска сметка на.... своето погребение. Асен Блатечки, Ваня Щерева, Стефания Колева и други известни актьори, завършили НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, разказват, че след погребението му отишли в любимия им ресторант, за да се съберат в негова памет.

Когато поискали сметката от сервитьора, той им казал:

- Сметката е платена. Стефан Данаилов я плати предварително. Дойде един ден преди няколко месеца и каза, че когато почине, вие ще дойдете отново тук и ще се съберете заради него....

Странната случка бе потвърдена от Юлиан Вергов в онлайн рубриката на Тото от "СкандаУ".

Веднага, след като поднесли цветята си на Мастера, групичката актьори, сред които са били Ваня Щерева и Стефания Колева, се отправила към популярно заведение в центъра на София.

"99 процента от хората, на чиито погребения съм бил, не биха искали да виждат такива жалейки по тях. Разбира се, на всеки му е мъчно... Повече биха се зарадвали хората да празнуват, да се забавляват заради тях и да ги изпратят с аплодисменти. Все пак животът продължаваха.

Например, когато почина Ламбо, светла му памет, след погребението отиват в заведението, защото Ламбо беше голям бохем. Ще си ходят вече, викат сметката, идва сервитьорът и казва: "Сметката е оправена!". "Кой пък е платил сметката?", питат колежките. "Ламбо я плати", отвръща им той. И настръхнали...", разказа Вергов.