Митака от „София ден и нощ” се ожени с две ферарита ( СНИМКИ )

50 бутилки уиски изпиха гостите на венчавката, Коцето пее на младоженците до ранни зори

Нещо за четене
13:36 - 30 Септември 2019
19352
Митака от „София ден и нощ” се ожени с две ферарита (СНИМКИ)

Актьорът Кристиян Кирилов, придобил популярност като Митака от сериала на Нова тв „Ден и нощ”, изкара до ранни зори в ресторант „Лейла” в НДК заедно с голяма част от гостите на сватбата си. В неделя мачото се ожени за фолкпевицата Джулия на шумно тържество, продължило до 5 часа сутринта, видя репортер на Lupa.bg.

Специален гост изпълнител на сватбата на Митака и Джулия бе фолк звездата Константин, който е близък приятел на младоженците. На Кристиян и Джулия кумуваха Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са собственици на популярен столичен клуб.

На тържеството Коцето на няколко пъти вдигна сватбарите за танци, а последния му музикален поздрав бе в 4 часа след полунощ. Водещ на сватбеното тържество бе Драго Драганов, който също изпълни няколко песни за младоженците по-късно вечерта.

Митака и съпругата му Джулия се явиха на сватбеното тържество с бяла лимузина „Мерцедес”, ескортирана от две червени ферарита. На тържеството стотиците гости изпиха рекорден брой алкохол – 50 бутилки уиски, над 200 бутилки бяло вино и още около 20 бутилки водка.