Митака от „София ден и нощ” си скубе косите за Джулия

Кристиан Кирилов съжали за Денислава от "Игри на волята", иска си съпругата 

Нещо за четене
17:00 - 09 Ноември 2023
16260
Митака от „София ден и нощ” си скубе косите за Джулия

"Изневерявал съм от глупост. Няма лек за това да осъзнаеш, че си трошиш главата заради твоя грешка. Не можеш да се примириш и това е най-голямата болка. Да осъзнаеш, че си загубил нещо заради друго нещо, което не си е заслужавало" - призна риалити героят Кристиан Кирилов в откровена изповед пред Ива Иванова в нейния онлайн подкаст.

Познатият като Митака от сериала "София ден и нощ" здравеняк даде да се разбере, че съжалява за връзката си със сексбомбата от "Игри на волята" Денислава. 

С русокосата красавица от племето "Старейшини" Кристиан изкарва няколко месеца любовна връзка. Пламенната любов с дъщерята на "змията" Виолета Стайкова от племето "Гладиатори" в риалити формата бързо се превръща в пепел.

Краткият романс е повод за мачото да преосмисли поведението си към все още законната му съпруга - фолкпевицата Джулия и на глас да признае, че съжалява за кръшкането със знойната Дени.

"Аз още я преживявам", изповядва Кристиан, явно визирайки своята съпруга Джулия. "Ако трябва да съм честен, не ми е минало и не мисля, че ще ми мине някога. Когато е била истинска любовта, не знам дали ще мога да го преживея някога. Добре че имам две кучета да ме гушкат", казва още Кирилов, който сега се занимава с търговия на луксозни автомобили.

"Цяло лято съм сам, обаче не ми се занимава. Не ходя да търся, то само ще си дойде", анализира още мачото, който се похвали, че всеки ден му пишат поне по 150-200 жени.