Митко Пайнера трогна Тони Дачева

Певицата отбеляза 20 години като изпълнител на музикална компания “Пайнер”

През ключалката
11:47 - 03 Юни 2019
5810
Митко Пайнера трогна Тони Дачева

Тони Дачева отбеляза 20 години като изпълнител на музикална компания “Пайнер” на 31 май. Певицата беше изненадана с красив букет и емоционална картичка от своите продуценти, като жестът я трогна до сълзи. Изненадата стана достояние и на всички нейни последователи в социалните мрежи. Тони Дачева сподели няколко снимки, придружени със следните думи:

“Сърдечно благодаря на “Пайнер”, телевизия “Планета” и на г-н Димитров за жеста, с който ми напомниха за 20-годишната ни съвместна работа. Вярвам, че предстои да изпея още хубави песни, с които да радвам моите почитатели и да бъдем заедно още дълго време.”

Последваха многобройни пожелания към любимата певица, които само потвърждават, че тя вече е оставила трайна следа в българската музика:

“Тони, честит юбилей с фирма “Пайнер”. Преди всичко ти пожелавам да си здрава, защото без здраве няма как да бъдем щастливи и да правим нещата, които обичаме. Дълги години да ни радваш с твоето присъствие на сцената! Още безброй хитове да имаш, защото ти си най- най-добрата! Бъди обичана и щастлива!”, “Страхотна си, Тони! Много те обичам и ценя като жена с главно “Ж”. Много харесвам твоите песни, защото те са лек за моята душа.”, Честито! Няма да казвам какъв стойностен и качествен изпълнител си, защото всички хора докоснали се до твоето творчество, го знаят, но всички ние които имаме шанса да те познаваме като човек, знаем и какъв прекрасен, мил, отзивчив и сърцат човек си!”.