Митко Павлов: По-добре циганин травестит да покаже сексуален чат с Карбовски

Телевизиите създадоха хора с проблеми, които използват стегнатите си тела, заяви телевизионният водещ

Новини
17:06 - 10 Ноември 2020
242955
Митко Павлов: По-добре циганин травестит да покаже сексуален чат с Карбовски

"Телевизиите от десетилетия правят известни хора с очевидни и не дотам очевидни проблеми. Правил съм го и аз, няколко пъти. Всичко в името на другаря рейтинг", призна телевизионният водещ Димитър Павлов в своя пост в профила си във фейсбук.

Той взе отношение по темата със скандалните смс-и между журналиста Мартин Карбовски и дизайнерката Мегз, които са една от основните теми на дискусии в обществото в последните дни.

Ето какво сподели още Павлов:

"Хората с проблеми не се усещат, че всичко е на техен гръб, понякога и съвсем беплатно. В името на 3 мин. слава и бартерни дрехи. Такава е територията, това и се предлага от познатите ви и непознати продуценти.

За мен скандално щеше да бъде, ако циганин травестит с два зъба, покаже сексуален чат между него и Мартин Карбовски.

Не се изправям срещу момичето, дреме ми за нея толкова, колкото за Луна, примерно.
Погледнете по-надълбоко от битовизма в казуса. Ние толерираме тяхното поведение и те създадоха норма за кариера и обществен пробив. Ние мълчим и им пускаме любовни смс-и, така чекиджийски - ако върже, върже. Понякога връзва.

Те мълчат и използват тялото си, докато все още е стегнато. Тук няма виновни. Има негласно съглашение, което е прогнило още в зародиша си. Не знам дали ме разбирате правилно, но няма лоша реклама. Поне в дадения случай".