Митьо Пищова свали 50 кила със секс и краставици

"Вече я карам по-полека заради сърцето, поря ги само по две", фука се търновеца

Нещо за четене
21:35 - 18 Август 2023
12076
Митьо Пищова свали 50 кила със секс и краставици

Митьо Пищова се хвали, че е свалил цели 50 килограма! Това е станало със специална диета, която включва диня, сирене, домати и краставици. Така от 130 килограма, сега колоритният болярин е точно 80 кг.

„Месо не близвам от няколко години, вървя всеки ден по 5-6 км, а преди не слизах от колата по цял ден и не свалях мобифона от ухото. Сега обаче съм тип-топ и пак станах плейбой и си поря женичките. Ама сега вече го давам малко по-полека. Но само по две наведнъж заради сърцето, да не вземе и пак да ме предаде“, твърди Митьо Пищова пред в. "Телеграф".

На 15 август, в деня на Успението на Света Богородица, той отпразнува 68-я си рожден ден в заведение на Слънчев бряг. Вече няколко години от май до септември шоуменът не пропуска да разпусне в този курорт. Пищова се хвали, че тази година за купона събрал 140 верни приятели и бойни другари от отминалите борчески времена. За тях приготвил специално меню, с което, по собствените му думи, им събрал очите.

„Имаше пет крехки печени агънца, още и омари, скариди, миди и др. морски деликатеси. Всичко беше полято с отлежало 20-годишно уиски и подбрани скъпи изстудени вина. Само за питиетата съм дал 2400 лв., пазя си касовата бележка. Имаше още 4 елитни манекенки и 10 от моята агенция, които забавляваха гостите. А накрая след хапването и пиенето завърших в джакузито с две от момичетата, с които си поиграхме няколко часа“, разгорещено обяснява половият атлет.

Митьо в дебелия си период, който е в миналото