МИЗЕРИЯ в Lupa.bg: Простак нашари колата на съсед заради паркомясто (СНИМКИ)

Наглецът прецака баща на дете с двигателни проблеми, мъсти, че „паяк” отнесъл голфа му, заел чуждото място

Общество
12:00 - 22 Януари 2022
15650
МИЗЕРИЯ в Lupa.bg: Простак нашари колата на съсед заради паркомясто (СНИМКИ)

Кретените вече вземат надмощие над нормалните хора в България – тъжно, но факт. Пореден пример дойде тази нощ от софийския кв. „Красна поляна”, където баща на дете с двигателни проблеми бе сюрпризиран неприятно с нашарен със спрей автомобил, разкри Lupa.bg.

Семейната кола, обаче, е ежедневна необходимост за Николай Василев, тъй като с нея кара 10-годишния си син Кристиан на рехабилитации заради двигателни проблеми.

Как се стигна до простотията?

Потресеният от вандалщината родител разказа пред Lupa.bg каква е причината за „отмъщението” на поредния кретен с мания за величие. „Имам свое паркомясто пред входа, което дори е отбелязано със знак. В продължение на два месеца всеки ден някой „неразбрал” паркираше там, щото така му е удобно, а аз трябваше да влача сина си в дъжд и сняг до моята кола, оставена на няколко преки.

Оставих огромна табела във входа с изрична молба да не заемат това паркомясто, защото създават излишни грижи на мен и семейството ми. Отделно за последните два месеца на няколко пъти вдигах чистачките на „неразбрали“ нарушители, дано се усетят. За капак знакът, поставен с номера на автомобила ми пред мястото, съвсем ясно показва, че тук не става за спиране, повечето пъти с оправданието „ама аз само за 5 минути”.

Простотията започна в четвъртък следобед, когато закарах Кристиан на рехабилитация. Върнах се буквално след 10 минути, но на мястото ми вече беше паркирал фолксваген „Голф” с регистрационен номер СВ 189* *А. Видях се принуден, за пореден път, да оставя своята кола на няколко преки.

В петък сутринта отново поехме към лекаря и с изненада установих, че натрапникът още е там, а голфът му бе целият отрупан със сняг, което се вижда и от снимките. Този път номерът със „само за 5 минути“ очевадно не минава...

Автомобилът на Николай осъмна нашарен, а знакът за паркомястото стои като манифест на войнстващата простотия българска 

Този път не издържах и се свързах с „Градска мобилност”, откъдето изпратиха „паяк” и вдигнаха голфа, както е по закон. Развръзката дойде тая сутрин, когато отрих, че моят автомобил е целият напръскан със спрей като отмъщение от „обидения” съсед, че е понесъл отговорност за своята простотия”, бесен е Николай Василев.

Бащата на Кристиан веднага повикал полиция, която да проведе разследване и да потвърди кой е авторът на престъплението, а той самият ще подаде персонално сигнал срещу кретена с фолксвагена, оставил го без кола, с която да води сина си на лекар.

Lupa.bg ще следи случая, за да разберем дали ще МВР ще си свърши работата и вандалът ще бъде наказан за дивотиите си, или случаят ще се превърне в поредната мизерия, потънала в полицейския архив.