Млада жена от катастрофата в София днес може и да не оцелее (брутални снимки)

Пернишкият "Голф" изпреварвал в насрещното и се врязъл в "Мерцедес"

Новини
19:02 - 04 Юли 2019
6723
Млада жена от катастрофата в София днес може и да не оцелее (брутални снимки)

36-годишна жена е пострадала тежко при катастрофата на столичния бул. "Тодор Каблешков" днес малко преди 14 часа, за което Lupa.bg известни своевременно. Младата дама е откарана в "Пирогов" в противошокова зала с тежки черепно мозъчни наранявания, където лекари се борят за живота й. Все още не може да се каже дали ще оцелее.

Ударът бе жесток и блокира движението за около час

Както вече писаме, мелето е станало в близост до кръстовището на бул. "Тодор Каблешков" с ул. "Ген. Стефан Тошев". Жената е пътувала със съпруга си и 6-годишното им дете във "Фолксваген Голф" с пернишка регистрация. 39-годишният мъж, който е шофирал, е с травма на главата, счупен крак, счупена китка и съмнения за фрактура на таза, но няма опасност за живота му. Детето също има травми. То е претърпяло камшичен удар на главата и има контузия в шийния дял, но също е без опасност за живота.

Пътуващите в джипа "Мерцедес", който се е блъснал с голфа, нямат травми. Според очевидец пернишката кола е изпреварвала в насрещното платно при двойна непресечена линия и е предизвикала зверския удар.