Младенов: Цяла Европа ще говори за ЦСКА, ако постигнем добър резултат

Тръгваме с целта да покажем добър футбол срещу Рома, заяви наставникът

Спорт
11:19 - 15 Септември 2021
525
Младенов: Цяла Европа ще говори за ЦСКА, ако постигнем добър резултат

Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди заминаването на тима за гостуването на Рома в първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. 

„Тръгваме с целта да покажем добър футбол и да се противопоставим много добре. Ако може да надделеем. Отиваме за позитивен резултат и да защитим името на ЦСКА, което е изградено в Европа. Искам да видя агресия и тази скорост, която тимът притежава, да бъде на 100% показана. И тази успеваемост, която ни липсваше срещу Славия. В крайна сметка затова се трудим от началото на мача да отбележим попадения“, заяви Младенов. 

„Трябва да се справим. От идването ми в ЦСКА съм с проблеми с контузени, оперирани и болни състезатели. Трябва да се справим. До този момент го правим и дай Боже да продължаваме. Разчитам, след като се приберем в следващите мачове от шампионата, един по един да започнат да се връщат контузените, защото имаме нужда от всички футболисти“, сподели още наставникът на ЦСКА. 

„Видно е, че има настроение в отбора. В разговорите с футболистите и тренировките се чувства такова. Има позитивизъм и самочувствие, което е подплатено. Това, което направихме с Виктория Пилзен може да им служи за пример. Тази настройка трябва да я има в играта, за да се поздравим първо с добри мачове, а после и с резултати“, каза опитният специалист.