Младеж се сби с трима хулигани в магазин в „Люлин“ (ХИТ ВИДЕО)

Новини
22:54 - 29 Декември 2021
38354
Младеж се сби с трима хулигани в магазин в „Люлин“ (ХИТ ВИДЕО)

Видео на млад мъж, сбил се с трима агресивни хулигани в денонощен магазин в столичния ж.к. „Люлин“, за да защити своя приятел – продавач, предизвика вълна от овации в социалните мрежи.

Във видеото се вижда и чува как трима мъже, облечени в тъмни дрехи с качулки, приканват младо момче да излезе с тях извън магазина, за да се разберат. От разменените реплики става известно, че момчето е предизвикало гнева на хулиганите, тъй като се е застъпило за своя приятел – продавач, който е бил обиждан и псуван на майка.

Противно на очакванията, младежът пръв скача на бой. Секунда след като един от хулиганите заплашва, че „ей сега ще те натоваря и ще те ши...ам цяла нощ“, той получава свиреп юмрук в лицето. Следват размяна на удари и ритници, и падане на стилажи със стока. В крайна сметка, с общи усилия, тримата гамени съумяват да свалят на земята младото момче, което отнася няколко ритника. По време на целия бой продавачът не се намесва, за да помогне на приятеля си, който го е защитил.

Сред побойниците във видеото е небеизвестния запалянко Веселин Ермалаев – Весо Телото от хулиганската групировка „София Запад“, подкрепяща „Левски“. Веселин Ермалаев е арестуван в миналото заедно с брат си Павел за бомбени атентати срещу партийните офиси на ДСБ и РЗС в София, а в досието му има и излежана присъда за търговия с дрога. Весо Телото бе и сред подсъдимите главозери от Бандата на Чуковете, прочула се преди десетилетие с кървави набези над конкуренти търговци на дрога.

Весо Телото излезе наскоро от затвора за търговия с дрога

Именно Веселин Ермалаев – Телото предизвиква боя в дeнонощния магазин в „Люлин“. Прави впечатление обаче, че Весо Телото не влиза директно в юмручната схватка, а изчаква двамата му сподвижници да повалят съперника, след което рита младежа, докато той е повален на земята и притиснат от другите.

Макар и да губи битката срещу тримата хулигани от „Люлин“, младежът получи множество похвали за смелостта си в социалните мрежи. Видеото може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=BA3WqoUuQLA