ММА боецът Георги Валентинов обиди българките в „Сървайвър“

Бог създава първо мъжа, после жената, и цял живот жената е под мъжа - обяви убедено спортистът

Нещо за четене
12:30 - 28 Март 2023
6209
ММА боецът Георги Валентинов обиди българките в „Сървайвър“

ММА боецът Георги Валентинов се развълнува на тема междуполови отношения в „Сървайвър“ и с една реплика обиди всички жени, в това число българките. „Бог създава първо мъжа, после жената, и цял живот жената е под мъжа!“, обяви убедено той и шокира участниците в риалитито.

Георги, който твърди, че е православен християнин и усърдно се кръсти след всяка битка, изнесе своята проповед след свирепия конфликт между най-възрастния мъж и най-силната жена в племето му „Червени“. Кавгата беше провокирана от съотборника му Светльо, който избухна агресивно срещу каякарката Станилия и показа как никой не бива да се държи с нежния пол.

„Жената е под мъжа, защото е направена след него? Мисля, че и Юда няма какво да добави към това изречение!“, подигра се кулинарката Божана на Жоро. Победителката в „Мастършеф“ обяви, че след сексисткото изявление е изгубила всякакво уважение към спортиста и че вече не може да слуша изявленията му, защото й е влязла вода в ушите. Футболистът Цецо също се изказа по темата. „Жоро се кръсти през пет секунди и в същия момент обижда като пълен селяк“, заяви той.

Изявлението на ММА боеца беше посрещнато радушно единствено от фолкпевицата Татяна, която пере дрехите и бельото на съпременниците си и от Светльо, който изисква уважение, защото е най-възрастният мъж в риалитито.