Моци: Надявам се на точки и в Дания

Не трябва да ни притеснява, че Нордселанд са били Стяуа и Партизан, коментира шефа в Лудогорец

Спорт
15:33 - 04 Октомври 2023
1846
Моци: Надявам се на точки и в Дания

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на “орлите” за Дания. Утре в 22:00 часа разградчани ще премерят сили с Нордселанд във втория мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Моци изрази притесненията си от това, че датчаните домакинстват на изкуствен терен, но заяви, че очаква Лудогорец да се върне с точки.

“Доста тежко, съвсем различно ще е на изкуствения терен. Ние знаем какво е, миналата година играхме на такъв срещу някои отбори. Надявам се да сме по-добри тази година. Нордселанд игра срещу един румънски тим и след това чувах лоши неща за терена им. Трябва да се фокусираме, няма значение на какъв терен играем.

Не трябва да ни притеснява това, че те са победили ФКСБ и Партизан. Това е друг мач. Сега е мач в груповата фаза, всяка точка е важна, надявам се да се върнем оттам с нещо.

Говорихме 2-3 дена за терена, знам какво се говореше в Румъния за него. Нямаме избор, отиваме да играем.

Футболистите са малко изморени, надявам се до утре вечер да се възстановят и да се раздадат максимално. Нормално победата над Левски да даде самочувствие. Всяка победа дава, особено такава на “Герена”.

Има още 5 мача в груповата фаза, трябва да вземаме мач по мач и средата на декември ще видим къде сме”, заяви Моци.