Модата от 90-те се завръща сред банските (Снимки)

Световноизвестните дами все по-често публикуват снимки, на които позират в разноцветни лъскави бикини

Стил
14:09 - 26 Май 2021
4715
Модата от 90-те се завръща сред банските (Снимки)

Бански от велур, които бяха особено популярни преди 20-ина години, се превърнаха в най-новата модна тенденция. Световноизвестните дами все по-често публикуват снимки, на които позират в разноцветни лъскави бикини. Риалити звездата Ким Кардашиян например се издокара в бежов бански от две части на With Jean на стойност 148 долара.

Папараци пък щракнаха сестра й Кортни в комплект на Bikini Lovers на шезлонг край брега. Самата тя качи снимка от басейна, на която е с велурен бански в телесен цвят.

На 13 май моделката с витилиго Уини Харлоу сподели кадри, на които седи на ръба на басейн в яркосин бански от велур. На сайта Triangl комплектът се предлага за 99 долара. Бела Хадид също каза "Да" на мекото велурено покритие и още през април се появи на плажа в кафяв комплект, украсен с логото на Playboy.

Банските от велур в различни цветови нюанси са се появили в асортимента на много марки като Frankies Bikinis, Pacsun, Asos, Dippin Daisy, Skims и Triangl, както и в колекцията на сестрите Кайли и Кендъл Дженър Kendall & Kylie.