Моделка пръсна 45 000 паунда за „бразилско” дупе

Британката Аманда Ловли иска да се превърне в „най-тунингованата” жена в родината си

Изповеди
13:19 - 17 Юли 2019
6491
Моделка пръсна 45 000 паунда за „бразилско” дупе

Повехналата кифла от Великобритания - 40-годишната Аманда Ловли, майка на 4 деца, първо поиска да притежава най-големия бюст в Англия, а сега си сложи и импланти в дупето, за да го повдигне до тип „бразилско“.

Според островитянката преди имала „най-грозните задни части в света”, но чувствала, че петцифрената сума от 45 000 паунда „оправила тази работа“.

Моделката, която е родом от Шотландия, споделила със свои приятелки, че желае да изглежда като жива кукла.

По време на фотосесия

След поставянето на имплантите тя се оплакала, че възстановяването било бавно, но си струвало. Доктор Пловие и неговия екип от клиника в Брюксел са свършили чудесна работа, постоянно щяла да ги препоръчва на приятелки, похвали се тя в социалните мрежи. „Всъщност направо мога да си купя къща в Брюксел, след като толкова често ходя там за операции”, допълва тя.

С доктор Пловие

Една от причините да се подложи на тази операция била, че дупето ѝ било плоско и троловете в социалните мрежи не спирали да се подиграват с нея.

Новото дупе

Преди това Аманда е прахосала, по нейни сметки, общо около 200 000 паунда за най-различни разкрасяващи процедури по лицето и тялото.

Разкрепостената мацка обаче обещала на четирите си деца никога да не се снима в порно филми. „Децата ми са по-важни от всичко друго. Не искам в училище да им се подиграват заради мен. Не искам да се срамуват от мен”, заявява тя.

Като Барби

Но накрая добавя: „Не мисля, че някога ще мога да спра с операциите, понеже винаги ще искам да изглеждам перфектно”.