Моделката Мери Маркова : Павел и Венци Венц искаха да ме снимат в порно!

Рапърите в крайна сметка наели проститутка, която "използвали" пред камера

През ключалката
16:41 - 25 Юли 2019
15911
Моделката Мери Маркова: Павел и Венци Венц искаха да ме снимат в порно!

Моделката Мери Маркова разказа в социалните мрежи доста пикантна история от снимките на последното видео на хитовия хип-хоп дует Павел и Венци Венц в Дубай. Момичето твърди, че двамата симпатяги всъщност са заснели живо порно и са я поканили да участва в оргията пред камерите.

Мери била поканена да участва клипа, като й обяснили, че всичко ще бъде професионално, а еротиката - премерена. Истината обаче се оказва друга. Маркова пусна снимка, която е прикрила с надпис "Гнусната истината за примера на вашите деца", но ясно се вижда, че на кадъра са двамата изпълнители с гола жена в много еротични пози. Момичето твърди, че снимката е щракната от нейния приятел. А девойката била наета от сайт за платени момичета, след като родната красавица отказала да участва.

Мери доста по-далеч с откровенията като признава, че Павел и Венци Венц наистина са правили секс с момичето от снимката. "Клип в Дубай се снима на добра воля. Уж се разбирате за едно, а след това те въвличат в гнусно порно. Добре че не дадох моите кадри да се излъчват. Щеше да бъде много класно, но те решиха, че публиката им не би го оценила и трябва проститутка", отсича моделката.

В интерес на истината малко след като публикува скандалната история, Маркова изтри всичките си профили в социалните мрежи, така че не е изключено историята й е да е пошъл опит за очерняне или изнудване на двамата рапъри.