Моден шок в ефир: Илиана, в ред ли си?

Попиляха Раева за нелепата й плетена шапка-лампион в "Денсинг старс"

Нещо за четене
23:47 - 26 Март 2024
53379
Моден шок в ефир: Илиана, в ред ли си?

Илиана Раева втрещи тази вечер зрителите на Би Ти Ви с появата си в наистина нелеп вид в "Денсинг старс", вероятно в безславен опит да се издокара като Клеопатра или поне Шер.

Славната бивша гимнастичка, треньорка и настояща господарка на Федерацията по художествена гимнастика се бе накиприла с нещо като плетена на една кука покривка за маса, изровена от бабината ракла, но обогатена с пискюли и дрънкулки. Странният аксесоар трябваше да играе ролята на шапка, но придаде наистина трагикомичен вид на 61-годишната съпруга на Наско Сираков.

Илиана Раева изглеждаше трагикомично в студиото на "Денсинг старс"

Според източник на Lupa.bg, решението да се появи по този гротесков начин на екран не е на самата Илиана Раева, а на стилистите на предаването, които постигнаха целта си и я направиха за смях. Остава загадка защо тя не се е възпротивила на нелепата идея да си тури лампион на хитрата главица. А социалните мрежи прегряха от бъзици.

"След като видяхме ексцентричната шапка на Илияна Раева, спокойно може да заключим, че тя вече не е жури. Тя е абажури", написа поетесата Димана Йорданова във Фейсбук. А някои пък сравниха злополучния моден опит на Наско-Сираковица с ранния Азис, който преди близо 20 години си надяна полилей на главата за видеоклипа "Никой не може".

Азис пръв си сложи полилей на главата