Модерната черна рокля за всеки ден

Шифон, сатен или коприна - избирайте различните материи

Мода
12:35 - 19 Ноември 2019
8832
Модерната черна рокля за всеки ден

Роклята е най-женственото облекло, твърдят модни експерти. За всеки ден трябва да е по-практична и универсална. Няма нищо по-хубаво, ако в гардероба си имаме по една черна рокля. Понякога дори съвсем обикновената такава може да създаде по-елегантен външен вид, защото на с нея може да комбинирате различни бижута. Помнете - тя търпи на аксесоари!

Няма да обърнем цялото внимание само върху малката черна рокля. Използваме всички възможности, защото като рокля за всеки ден можем да си позволим както модели със средна дължина, така и по-дълги. Всичко зависи от ежедневните ви дейности.

Относно материала. За да може черната рокля да служи дълго време и в различни ситуации, тъканта трябва да бъде висококачествена. Ежедневната рокля се използва дълго време през деня, така че всички тъкани трябва да са приятни и удобни за тялото.

За студения сезон изберете вълнени и полувълнени тъкани, различни видове трикотаж, кашмир, габардин, кадифе и много други материи, сред които са плътни и не много, но в същото време със сигурност топлият. За летния период черните рокли могат да бъдат изработени от коприна, шифон, сатен, тафта, памук и други леки тъкани.

Черните кожени рокли също са уместни.

Модна и удобна дължина на роклята.

За ежедневните ситуации стиловете на рокли трябва да бъдат универсални. Късите модели в някои случаи могат да си позволят най-младите момичета. Най-добрата дължина на черна рокля за всеки ден може да се счита за точно под коленете. Всеки от нас обаче има различни обстоятелства.

За официални приеми жените предпочитат черната рокля. Тя е елегантна, освен това в черна рокля жените изглеждат по-стройни. Повечето от нас носят само 20% от гардероба си за 80% от времето. И можем да кажем с увереност, че черните рокли попадат в тези 20%.

Роклята за всеки ден не трябва да бъде прекалено прилепнала, по-добре е да изберете прави модели, без деколтета. Този модел дава възможност за различни аксесоари и всякакъв вид обувки.

Роклята в стила на „минимализъм” трябва да бъде елегантна, можете да си позволите декорация, но не толкова ярка и закачлива. За да съживи черна рокля перфектно се съчетават дантелени яки и маншети, копчета и шалове.

Черната рокля определено е много стилна и универсална. Затова съветът на модните експерти винаги е да имате поне една такава в гардероба си.