Модерните прически за пролет/лято 2020 г.

Време е да освежим стила си

Мода
17:28 - 20 Май 2020
10246
Модерните прически за пролет/лято 2020 г.

Лятото наближава и температурите стават по-високи. Наближава времето, в което да освежим стила си и това важи и за прическата ни.

Къдрици от 80-те

Прически от времето, в което не всички държаха да имат идеално права коса, а пресите за изправяне не съществуваха. Но пък машите за къдрене бяха задължителен атрибут за всяка жена.

Платинено русо

Фаворитът при цветовете за коса. Нюансът е изключително светъл. Не забравяйте, ако се изрусите, да изсветлите и веждите.

Боб каре

Практична и стилна, прическата боб каре винаги е била предпочитана от дамите на средна възраст. Сега възрастовият диапазон е значително свален и е много популярна сред младите момичета. Модерна е с бретон или без.

Селски плитки

Две странични плитки и плитки рибена кост, характерни за селските моми от родния фолклор изживяват моден апогей. Магията на селския начин на живот и чистотата във визията на девойките се радва на завиден интерес.

Мокър ефект

Мокрият ефект в косите е обичаен тренд за топлия моден сезон. Различното през пролет/лято 2020 е заглаждането назад, което придава момчешко излъчване.

Свободно веещи се коси от 70-те

Достатъчно е да имате много дълга коса. Може да я срешите, може да не я решите, може да сложите и тънка лента през цялата обиколка на главата.

Топло русо с тъмни корени