Модна марка събра Лео Меси и Кристиано Роналдо

Преди Световното първенство през 2022 г. „Луи Вюитон“ прави това, което никой футболен клуб не е успявал досега. 

Стил
17:52 - 22 Ноември 2022
3489
Модна марка събра Лео Меси и Кристиано Роналдо

За първи път в историята двамата най-велики съвременни футболисти Лео Меси и Кристиано Роналдо се събраха в една рекламна кампания на „Луи Вюитон“. Тя бе пусната точно преди световното, което се очаква да бъде последното и за двамата.

Това изображение веднага предизвика много впечатления в социалните мрежи, а феновете вече го смятат за най-добрата снимка на годината. Кампанията е под името „Победата е състояние на духа“ и следва предшественика си от 2010 година, когато легендите Пеле, Марадона и Зидан играеха джага.

Меси и Роналдо са показани как съсредоточено гледат към шахматната дъска, която, разбира се, е направена от куфарчето на „Луи Вюитон“. И двамата са взели по няколко фигури от противника си, като португалецът е с белите, а аржентинецът командва черните.

Художествената творба принадлежи на американката Ани Лейбовиц, считана за най-добрия фотограф в света и известна, с това, че е последният човек, изобразил музиканта Джон Ленън.

„Луи Вюитон“, известен с дългата си традиция в производството на ексклузивни куфари за защита и транспортиране на трофея от Световната купа и много други важни и желани награди от различни спортове.