Модните корифеи на червения килим

Класиката си е класика и с нея никога не може да се сбърка

Мода
17:29 - 02 Септември 2019
3046
Модните корифеи на червения килим

Филмовият фестивал във Вененция, който тази година отбелязва своя 76-ти брой, е известен с това, че дава началото на новия сезон на награди в Холивуд, пише tialoto.bg.

Венеция се напълни със звезди, а червеният килим определено им отива. Гостите пристигат с лодки, а актрисите се надпреварват да представят коя от коя по-добър личен стил и моден вкус.

Сред тях обаче се откроиха няколко жени, които са истински модни корифеи. Ето ги и тях:

Кейт Бланшет

Актрисата впечатли всички с появата си на червения килим. Тя избра дълга, А-линейна рокля на Armani. Моделът е с инкрустирани блестящи елементи, които проследяваха всяко движение на актрисата.

Кристен Стюарт

Звездата от „Здрач“ се довери на любимата си модна къща Chanel, на която е и рекламно лице. Тя избра дълга червена рокля с металически отблясъци, като дори гримът ѝ бе в тон с яркия нюанс на роклята.

Скарлет Йохансон

Не е случайно, че Скарлет Йохансон е известна като една от най-сексапилните актриси в Холивуд. Тази си титла тя защити успешно на червения килим във Венеция като се появи в предизвикателна рокля, дело на Celine. Моделът бе с отворено деколте и дълбока цепка, а златистият отблясък само се комбинираше с русата коса на красавицата.

Лив Тайлър

Класиката си е класика и с нея никога не може да се сбърка. Това доказа Лив Тайлър, която избра стилна, дълга черна рокля на Givenchy. Голите рамена и V-образния елемент само поставят акцент върху лицето, което бе решено със силно опушени очи.

Пенелопе Крус

Червеният килим не е нищо, ако по него не се разходи Пенелопе Крус. Тя се появи в дълга рокля на Ralf & Russo, част от колекцията им за есен 2019. Роклята висша мода е завършена концептуално със скъпи бижута.