Моника Белучи - по-красива от всякога

55-годишната звезда публикува кадър от нова фотосесия за Dolce & Gabbana

Мода
14:23 - 22 Октомври 2019
5118
Моника Белучи - по-красива от всякога

55-годишната Моника Белучи публикува на страницата си в инстаграм кадър от нова фотосесия за Dolce & Gabbana. На снимката, която събра хиляди харесвания за часове, актрисата представя новото им червило.

Звездата позира в черно сако със златна бродерия и топ, а гримът й е дело на неизменния гримьор на Белучи – Летиция Карневале. В описанието към снимката Моника отбеляза, че рекламната кампания е заснета от известното дуо - фотографи - Мерт Алас и Маркус Пигот.

Снимки от новата рекламна кампания и мини филм, посветен на козметичната колекция, бяха публикувани на официалния уебсайт на бранда. В рекламния филм се появяват и други посланици на марката - Бианка Балти, Джуни Ким, Киара Шелси и Катрина Ло.

Новата кампания е игриво съчетание от личности и стил. Обединявайки много от емблематичните лица на марката, в кампанията се появяват дами от различни възрасти, с различен външен вид и култура. Но всяка от тях е разкошна и добавя собствената си уникална визия за красота.

Тук е мястото да припомним, че Моника стана лице на марката през 2012 година. "Фантастична жена, толкова слънчева, толкова женствена. Работата с нея е като работа с член на семейството. Тя е нашата икона, емблемата на Dolce & Gabbana. Срещнахме се през 1989 или 1990г. ... Заедно пораснахме"... - заяви Стефано.

Преди година актрисата представи колекция козметика и червило под името Моника, кръстено на нея. Ето какво каза тя тогава: Червилото казва много за жената. Това е най-традиционният ритуал. Помня баба си: въпреки възрастта си, тя винаги носеше огледало и нанасяше слой червено червило, преди да отиде на църква. Разбира се, това не беше опит за привличане на вниманието - това беше женски ритуал, който й носеше удоволствие.