Моника Белучи за първи път се появи с новото си гадже

Италианската кинолегенда е лудо влюбена в режисьора Тим Бъртън

Нещо за четене
13:57 - 24 Октомври 2023
8312
Моника Белучи за първи път се появи с новото си гадже

Режисьорът Тим Бъртън и Моника Белучи официално са двойка. Красивата италианска актриса и режисьора демонстрираха любовта си един към друг с първата си публична поява, която бе през уикенда на Римски филмов фестивал, предадоха световните агенции. Преди дни Бъртън и Белучи се появиха, хванати ръка за ръка на премиерата на филма "Ти ли си Дявола?" в рамките на фестивала в италианската столица.

65-годишният Бъртън носеше черни обувки, костюм, риза и вратовръзка, а Моника Белучи, която вече е на 59 години, избра дълга до земята рокля с изрязани рамене в тъмносив цвят. Хванати за ръце, двамата позираха заедно за снимки на червения килим.

Припомняме, че Моника Белучи е била женена два пъти - за Клаудио Карлос Басо и актьорът Венсан Касел, от който има една дъщеря, докато режисьорът има предишен брак и връзка с Хелена Бонам Картър, с която има две деца - Били и Нел. Въпреки че двойката се познава от 15 години, те никога не са имали романтична връзка. Първите съобщения за такава се появиха в началото на годината, след като двойката беше забелязана да вечеря заедно в Париж.

"Обичам го. Радвам се, че пътищата ни отново се пресякоха. Винаги съм ценяла работата му. Във филмите му чудовищата са добри, но неразбрани. Тим вижда света по различен начин, така че веднага намерихме общ език", каза тя в интервю за френското сп. "Ел"

В медийното пространство има слухове, че Бъртън вече е предложил брак на актрисата, докато заедно са били на почивка в Италия. На червения килим в Рим Белучи носеше диамантен пръстен, но не е ясно дали той е годежен или просто аксесоар към тоалета ѝ. Двойката не е коментирала публично слуховете.