Моника Валериева изпотроши заведение (Снимки)

Нещо за четене
13:03 - 13 Януари 2022
8595
Моника Валериева изпотроши заведение (Снимки)

Плеймейтката Моника Валериева изпотроши чиниите в заведение, стана ясно от видео на силиконката в социалната мрежа, видя Lupa.bg. Дупничанката празнува Нова година в Дубай заедно с най-нашумелия млад изпълнител във фолка - Меди. Двамата твърдят, че са двойка и дори пуснаха снимка как се целуват. Разбира се, много от последователите им се усъмниха, че двамата просто си правят реклама, а не са гаджета.

В първите дни на 2022 г. Валериева с кеф демонстрира как троши чинии в клуб, най-вероятно в Дубай. Красавицата мяташе в земята белите паници в земята и с кеф позираше и се кефеше на порцелановите парчета около краката си.

Припомняме, че от 2 г. се говори връзка между Меди и Моника. Досега Моника никога не е показвала публично мъжът до себе си. През 2018-та тя се сгоди за катарски милионер, но така и не разкри кой е той, а малко по-късно двамата се разделиха, защото се оказа женен. Тя стана популярна именно поради слуховете, че има връзка с футболиста Валери Божинов, която така и не потвърди официално.