Моника Валериева каза "Да" на Меди

Дали двамата наистина ще се оженят, или това са кадри от предстоящ видеоклип на певеца, в който участва красавицата, предстои да разберем

Нещо за четене
13:18 - 21 Февруари 2023
5438
Моника Валериева каза "Да" на Меди

Моника Валериева и Меди шокираха с новината, че минават под венчило. Тези дни първо моделката сюрпризира последователите си в социалната мрежа, като обяви: “Казах “ДА”!

Постът й бе подкрепен от видео, от което се вижда как позира в красива булчинска рокля, с голям пръстен на ръката си. Мелодията, избрана за фон, е от песента “Да си тук” на любимия й Меди.

“Тя каза “Да” е изписано в края на кадрите. Моника Валериева е отбелязала и половинката си към публикацията. Той пък на свой ред също е споделил клипчето в профила си.

Любопитно е, че във видеото е посочена и датата 22.02.2023 г. Предположенията са, че най-вероятно на тази дата ще бъде тяхната сватба. Моника отговаря на нейни последователи с емотиконки на булка, младоженец и сърце.

Дали двамата наистина ще се оженят, или това са кадри от предстоящ видеоклип на певеца, в който участва красавицата, предстои да разберем.

Още преди две години се заговори, че Меди и Моника са двойка, а за любовта им категорично се разбра преди около година. Моделката често придружава фолк певеца на участията му, правят екскурзии извън страната и често посещават екзотични дестинации. Те се събираха и разделяха на няколко пъти.