Моника Валериева отново е с циганина Меди

Силиконовата красавица пусна видео как се целува с чалга певеца от ромски произход и хищно му пуска език

Нещо за четене
17:28 - 01 Декември 2022
24356
Моника Валериева отново е с циганина Меди

Плеймейтката Моника Валериева и актуалният фолк певец Меди отново са заедно. Силиконовата красавица пусна видео как се целува с "шукаритетния" чалга певец от ромски произход и хищно му пуска език. Разбира се, той също й отвръща, пише „Уикенд”.

Двамата официално потвърдиха, че са двойка в началото на тази година, като дори си татуираха имената на тялото си. Само няколко месеца по-късно изненадващо се разделиха, но от известно време отново са се събрали. Моника изкара цяло лято на морето, където неотлъчно придружаваше любимия си по участията му и го пазеше от фенки и фенове.

Преди Меди Моника никога не беше показвала публично мъжа до себе си. През 2018-а тя се сгоди за катарски милионер, но така и не разкри кой е той, а малко по-късно двамата се разделиха, защото баровецът се оказа семеен. Бръмчалката стана популярна покрай кратката си секс афера с футболиста Валери Божинов, която така и не потвърди официално. Силиконовата хубавица беше обвързана и с Карен, който сега е годеник на Златка Райкова, но му изневери и се разделиха. Сега Валериева твърди, че е открила щастието с Мехмед Гогов, както се казва актуалния ромски певец.