Моника Валериева преди операциите

Как за 8 години "грозното пате" се превърна в елитна богаташка

През ключалката
08:16 - 17 Август 2019
17840
Моника Валериева преди операциите

Моника Валериева не слиза от новинарските заглавия, след като преди броени дни апаши задигнаха от дома й 92 000 евро с неясен произход. По този повод връщаме лентата назад в годините, когато дупничанката беше обикновено грозно патенце, а не богаташка без нито един работен ден в живота си. 

Името й се появи на страниците на жълтите издания за сефте през 2011 година, когато амбициозната дупничанка се захваща с издигането си в „светските среди“ и се явява на конкурса „Мис Плеймейт“, пише lifeonline.bg. Така и не успява да го спечели, но привлича вниманието към съществуването си. Следват поредица от скандали, като един от най-ярките е връзката й с Валери Божинов, докато той е обвързан с Николета. 

Паралелно с това, тя се сприятелява с певицата Андреа и двете са на всяко парти похлупак, или както се казва у нас „на всяка манджа меродия“. Преди корекциите „Мона Бактериева“, както я наричат някои светски хейтъри, никак не прилича на красавица. Поредицата от набождания и нарязвания по лицето и гърдите я лустросват дотолкова, че пробивната плеймейтка да може да се пъчи от всякакви светски издания, предавания, събития и т.н.

Популярността й необяснимо срасте и Моника успява да се превърне желан трофей за заможните колекционери на момичета от кориците. Следват все по чести пътувания до специфични точки от света - известни сборища на тузари, Монако, Милано, Дубай…Париж. Снимки от коридорите и креватите в скъпи хотели. Луксозни автомобили, подаръци за стотици хиляди.