Моника Валериева се извини на Гущерова

Нещо за четене
13:18 - 13 Януари 2021
1517
Моника Валериева се извини на Гущерова

Моника Валериева побърза да се извини на засегнатата Светлана Василева-Гущерова. Причината е, че дружката на Андреа пропусна в интервю да я спомене сред успешните плеймейтки. "За мен има 3 плеймейтки - Николета, Златка и аз", отсече Валериева, като изпусна приятелката си Светлана.  Дупничанката обърна палачинката и в стори в инстаграм надълго обясни защо е пропуснала уж добрата си приятелка.

"Пожелавам ти винаги да си над нещата и да не обръщаш внимание на измислени новини и търсени сензации! За мен "Плейбой" и "Плеймет" нямат допир до теб и твоят живот! Ако за някой това, че не те споменавам в интервюто си като популярна плеймейтка е скандал, за мен че не си в това число е комплимент. Ти винаги ще си една от най-добрите ми приятелки! Прекрасен човек, съпруга, майка и вече бизнесдама", опита се да замаже положението Моника.

Моника не се усети, че с тези думи пак засяга егото на дружката си, която винаги се е стремяла да е първа и най-красива. Светлана Василева е сред най-тунингованите ни красавици, като целта на ежедневните инжекции с ботокс е една - младост и красота, нищо, че според мнозина има обратният ефект.