Монтеки и Капулети в Lupa.bg: Личният адвокат на Росица Кирова е депутат при Слави

Личности
14:40 - 23 Април 2021
28251
Монтеки и Капулети в Lupa.bg: Личният адвокат на Росица Кирова е депутат при Слави

Скандални обвързаности с шекспиров размах в стил „Монтеки  и Капулети” между ГЕРБ и „Има такъв народ”! Личният адвокат на Росица Кирова, изританата от партията на Слави Трифонов координаторка във Видин, която пристана на ГЕРБ, е депутат и един от най-приближените до ръководството в ИТН.

Разкритието направи пред Lupa.bg източник, близък до красивата видинчанка, натирена от „Има такъв народ” заради заигравка с Бойко Борисов миналото лято.

Според информаторът ни юристът Иво Атанасов стои зад всички фирми на Росица Кирова и е наясно с целия й бизнес в крайдунавския град.

Нещо повече, Иво Атанасов бе и водач на листата на „Има такъв народ” във Видин.

Сега, при ежедневните престрелки между хората на Слави Трифонов и Бойко Борисов, Росица и Иво стоят като на тръни, категоричен е източникът ни.

И един куриоз - от ГЕРБ веднага свалиха плаката на хубавата Росица в предизборния щаб, който стоеше под този на Бойко Борисов, когато гръмна скандалът с фирмата й в съдружие с косовския наркобарон Исмет Османи – Цури.

Горещият картоф бе изровен отново по-рано днес след поредна атака от Кирова към бившите си съпартийци.

„Както подготвихте законопроекта за промените в Изборния кодекс, така можете да направите и за мажоритарния вот”. Така изританата от „Има такъв народ”, сега депутат от ГЕРБ-СДС, захапа хората на Слави Трифонов.

Хаджи Тошко Йорданов не остана длъжен - председателят на ПГ на ИТН излезе и отговори, че се радва, че Кирова е в ГЕРБ-СДС, а не при тях, защото според разследващите журналисти в Биволъ тя е съдружник на косовски наркобос.

Адвокат Иво Атанасов внесе документите за регистрацията на "Има такъв народ"

Обидената Кирова излезе отново на трибуната и обясни, че няма какво да отговори на човек, който „през живота си не е засадил едно дърво”.

„Радвам се, че не съм част от тези, които идват под строй и им е забранено да говорят”, продължи да се заяжда Йорданов. На това изказване депутатите от „Има такъв народ” станаха и започнаха да ръкопляскат на Кирова.

До развода между Росица и ИТН се стигна миналото лято, когато видинчанката си навлече гнева на съпартийците си след като прие да участва в инспекция на пътна отсечка с Бойко Борисов и се качи в прословутата джипка на премиера.

„Изпълнителният съвет и Националният съвет на „Има такъв народ“ се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия „Има такъв народ“. И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава“, написа тогава Слави Трифонов.