Мрежата пламна заради травеститите на откриването на Олимпиадата (СНИМКИ И КОМЕНТАРИ)

Пресъздадената картина на Леонардо Да Винчи "Тайната вечеря" с гейове и травестити бе кулминацията в шоуто

Спорт
22:00 - 27 Юли 2024
6884
Мрежата пламна заради травеститите на откриването на Олимпиадата (СНИМКИ И КОМЕНТАРИ)

Хиляди са възмутените от откриването на Олимпийските игри в Париж заради натрапеното присъствие на гейове, травестити и представители на всичките 72 самоопределящи се пола по света. "Тайната вечеря" с подобни образи бе най-обсъжданата в социалните мрежи след кулминацията на шоуто.

Кристиян Шкварек написа:

"Такъв гей парад, като вчерашното откриване на Олимпийските игри в Париж не съм виждал. "София Прайд" е като монашеско литийно шествие в сравнение с това вчера. Мина се по целия комсомолски конспект на текущата политическа идеология - от трансове, през жена правеща тройка с двама доста женствени мъже, открита гавра с "тайната вечеря" на Христос, та до цяло "драг шоу" на подиум. Жената, прокарала абортите във Франция, беше издигната като буквална светица под формата на златна статуя и под звуците на тържествен химн. Всеки втори мъж беше гей или африканец, а всеки трети - гей африканец.

Абсолютно нищо учудващо от града, в който почти всички гласуват за буквални гей-ислямо-комунисти на изборите. Над хиляда години Франция беше "най-голямата дъщеря на църквата" и като такава създаде изумителна и прекрасна култура, която обогатява света и до ден днешен. Сега създава гей-ислямо-комунизъм, както самата тя се опита по възможно най-директен начин да ви го каже и покаже вчера. Ако вас ви дразни или отвращава това, то аз съм католик и ме боли десет пъти повече от факта в каква езическа кочина превръщат това, което считам и в кръвта си за моя цивилизация, исторически и духовен ареал."

">

Ето какво написа и друг потребител Дахер Фарид:

"Тайната вечеря в модерен прогресивен Олимпийски вариант.
В ролята на Исус е приятно закръглен по олимпийски месия, с ореол. Седнал/а с други 12 местоимения. Чудя се кой е Юда за да му дам 30 сребърника. За да й/му купи още една бутилка кока-кола от един от основните спонсори, онова ново библейско вино, месианска кръв. И за да поръча от Алибаба, друг спонсор, бургери, тоест насъщния, плътта на новия месия.

Всичко проектирано от 42-годишния артистичен директор Тома Жоли, от еврейски произход, гей, с неговата нова визия за християнството. Конникът на апокалипсиса също слезе за да ознаменува новата религия. Новите ценности. Докато навън още един олимпийски отбор бе обран от новите робинхудовци от Африка.

Каква поезия, пиршество, видяхме син Бакхус, сякаш излязъл от картината на Курваджо, пардон, Карваджо. Новият свят е тук. А сега е време за реклама."

">

Друга дама, Десислава Семерджиева, написа:

"Аз вече имам дете! Майка съм! Имам дъщеря! Момиче! Аз съм жена, майка, дъщеря и имам момиченце! Как да обясня на детето си един ден това извращение?! Как?! По какъв начин да обясня на моето МОМИЧЕНЦЕ, защото ТЯ е МОМИЧЕ, какви се тези хора и защо се обличат толкова извратено, защо се гаврят със святото и защо се опитват да убедят, че това е нормално! Не е нормално! Даже и не граничи с нормалното! Всеки има правото да бъде какъвто иска да бъде, но пропагандата, гнусното набиване в очите и налагане на убеждения, опита да принизят децата с това е гнусно, долно, зло, неморално… има много вулгарни думи, които се сещам…. НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА ДА БЪДЕ БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!"

">
 

">