Мутра предлага проститутки за 300 лв. на час

Новини
16:38 - 08 Март 2020 (обновена)
18533
Мутра предлага проститутки за 300 лв. на час

38-годишен собственик на нощно заведение в Бургас е арестуван за склоняване на момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат сексуални услуги срещу заплащане.

Това съобщиха от пресслужбата на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Според регионалния сайт „Флагман“ арестуваният е ъндърграунд звездата Теодор Константинов, който е много популярна фигура в подзения свят на Бургас. 

Мъжът е задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдела „Криминална полиция” и Специализираните полицейски сили.

Към момента са установени четири момичета на възраст 18-27 години. Започнали са работа в нощното заведение като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час – 150 лева и 300 за 60 минути, като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута.

Освен 38-годишния собственик на заведението за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишният охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.