Мутресата в униформа е пророк: Дрогиран и без книжка кара в насрещното, и кво?

Крими
17:23 - 07 Юли 2022
9402
Мутресата в униформа е пророк: Дрогиран и без книжка кара в насрещното, и кво?

Полицайката Симона Радева, уличена като доста близка приятелка на мутрата Георги Семерджиев, който дрогиран уби две млади жени при жестокото автомеле на столичния бул. „Черни връх“, пророчески се възмущава от дрогираните бандити на пътя, видя Lupa.bg.

На 21 март 2021-а мутресата в униформа пише следния пост, публикуваме без редакторска намеса:

Дрогиран, без книжка, не спира на стоп палка, гонка, кара в насрещното, опити да прегази полицаите.. Хващат го, и накрая кво? Ще ги накажат, че е изял няколко тупаника.. ако го бяха изпуснали, пак щяха да са наказани.. Интересно, че повечето хора обръщат внимание на това, че тоя е ял бой, а не на това, че същия кара без книжка, дрогиран и т.н. и е хванат, като служителите са рискували живота си!!! Ако убие някой на пътя (например вашето дете), всички ще кажат: Ми, то полицията спи!... Аз ги подкрепям тези полицаи!

Повод за гневния пост на кифлата е екшънът, който се разигра в Казанлък същия ден. Полицията гони и стреля по автомобил, чийто шофьор отказал да изпълни разпореждане на органите на реда.

Екшънът се разиграва на 21 март 2021-а сутрин. Първоначално колата е засечена да се движи в насрещното на централен булевард в града. Шофьорът не спрял на стоп-палката, след което започнало преследването. 25-годишният шофьор предприел изключително рисково шофиране. Избягал от града и започнал да шофира в насрещното на Околовръстното на Казанлък.

След това се върнал в града и отново започна да шофира в насрещно. Полицията стреляла със стоп-патрони. Младият мъж обаче спира автомобила в града и побягва пеша. Малко след това е заловен. Той е криминално проявен. Тестовете показват, че е шофирал след употреба на наркотици.