Мутри на Митьо Очите берат душа след катастрофа с ТИР

Новини
04:39 - 06 Август 2020
26125
Мутри на Митьо Очите берат душа след катастрофа с ТИР

Трима популярни бабаити от Бургас от свитата на Митьо Очите, чести герои в криминалните хроники, берат душа в Реанимацията на УМБАЛ с потрошени кости и жестоки травми след свирепата катастрофа между ТИР и лек автомобил „Ситроен“, случила се във вторник следобед в района на Айтоския проход.

Тежката катастрофа на Айтоския проход е по вина на Ясен Гроздев - Ацето.

Оказа се, че в жестоката пътна касапница са пострадали Младен Хайдутов, дългогодишен бодигард на Митьо Очите и многократно арестуваните за всевъзможни крими деяния Ясен Гроздев – Ацето и Георги Карчев – Карчо. Автомобилът „Ситроен“ C5 на триото бургаски „батки“  е бил шофиран от Ацето, за когото има подозрения, че е бил дрогиран, а до него се е возил Хайдутов. Виновен за катастрофата е автомобилът, управляван от Ацето, който буквално се е забил предната лява страна на тежкотоварното возило при опит за изпреварване и от удара е изхвърчал в крайпътната канавка. 

Според бургаския сайт „Флагман“, 35-годишния Ясен Гроздев - Ацето и Хайдутов са в изключително тежко състояние, имат множество счупвания на крайниците, таза и гърдите, но са контактни. Извършени са им голям брой кръвопреливания, а днес вероятно ще бъдат оперирани.

Най-известния в ъндърграунда от триото пострадали безспорно е Младен Хайдутов, дългогодишен охранител на Митьо Очите и близък до щерка му Станислава.

Хайдутов заедно със Станислава, дъщерята на Митьо Очите 

Младен Хайдутов бе очевидец и на гангстерската касапница в ресторант „Фор Ю“ на Слънчев бряг, когато мутри на Божо Кравата направиха на решето Димитър Желязков и убиха охранителя му Сашо Водолаза. Хайдутов бе сред разпитваните от Специализирания съд за кървавата мафиотска свада, а подсъдимия Божо Кравата го обяви за една от 30-те въоръжени със сатъри мутри, с които Димитър Желязков нахлул в ресторанта му.

Георги Карчев - Карчо е в тежко състояние в Реанимацията в УМБАЛ- Бургас.

Другият тежко „нокаутиран“ от ТИР-а Георги Карчев – Карчо. Той пък лежа в затвора като тартор на банда за търговия с дрога, но излезе от пандиза през 2017 г. Макар да не бе доказано, публична тайна в Бургас е, че групата на Карчо пласираше дрога под шапката на Митьо Очите. През лятото на 2018 г. Карчо бе арестуван, след като устрои със свои себеподобни брутално юмручно меле в плажната дискотека „Сакса Бийч“. За мутренския бой той се сдоби със смехотворната присъда от 5 месеца затвор.

Шофьорът на автомобила Ясен Гроздев - Ацето също е известен на органите на реда като търговец на дрога и изпълнител на „дребни“ мокри поръчки – умишлени палежи и побои над длъжници.