MyVe.bg: Вашият верен помощник на пътя

С едно кликване платформата извършва търсене в онлайн регистрите на КАТ, предоставяйки ви информация за вашите глоби в рамките на секунди

Новини
19:46 - 14 Март 2024
27969
MyVe.bg: Вашият верен помощник на пътя

MyVe.bg: Вашият верен помощник на пътя

В динамичния свят на автомобилите глобите от КАТ са неизбежна реалност. Всеки водач е длъжен да следи за своите задължения и да проверява редовно за наличието на санкции. Тази задача, макар и важна, често е трудоемка и отнема ценно време. MyVe.bg се явява като иновативно решение, предлагащо бърза и лесна проверка на глоби от КАТ, спестявайки ви усилия и главоболие.

MyVe.bg: Вашият виртуален асистент за проверка на глоби

Мигновенна проверка: С едно кликване платформата извършва търсене в онлайн регистрите на КАТ, предоставяйки ви информация за вашите глоби в рамките на секунди.

Непрекъснато наблюдение: MyVe.bg не се ограничава до еднократна проверка. Платформата следи автоматично за промени в статуса на вашите глоби и ви изпраща известия:

  • При поява на нови глоби.
    Когато стари глоби са погасени.
    При промяна в статуса на глобите (например, влизане в сила на нова наредба).
    Пълна информираност: MyVe.bg ви държи в течение с вашите задължения към КАТ. Винаги ще знаете за наложените ви глоби, датите за плащане и евентуални промени в статуса им.

Ползите от MyVe.bg:

  • Спестява време: MyVe.bg ви освобождава от досадната и отнемаща време проверка за глоби. Не е нужно да се редите на опашки, да звъните по телефони или да търсите информация в различни онлайн портали.
  • Предпазва от изненади: MyVe.bg ви уведомява за нови глоби, за да не се окажете неподготвени.
  • Осигурява спокойствие: MyVe.bg ви гарантира, че ще бъдеге информирани за вашите задължения, като можете да се фокусирате върху шофирането, без да се тревожите и да проверявате непрекъснато за глоби..
  • Допълнителни предимства: MyVe.bg предлага и други полезни функции, като проверка на валидността на вашата винетка, застраховка и ГТП.

MyVe.bg: Вашият път към спокойствие и увереност на пътя:

Посетете https://myve.bg/kat
Въведете вашите данни.
Проверете за глоби – с един клик MyVe.bg ще ви покаже информацията за вашите глоби.
Бъдете информирани, бъдете спокойни, бъдете с MyVe!