На косъм от финала: Папи Ханс и Валери аут от „Денсинг старс“

Четири двойки ще се борят за първото място 

Нещо за четене
23:36 - 07 Май 2024
50295
На косъм от финала: Папи Ханс и Валери аут от „Денсинг старс“

След месеци на феноменални танци, безмилостна конкуренция, изтощително напрежение и болезнени контузии, две звезди и техните партньори излетяха от „Денсинг старс“ точно преди финала. Певецът Папи Ханс и Ани съкрушени си тръгнаха от бляскавото състезание на косъм от последната права и не успяха да скрият разочарованието си, че няма да се борят за купата. Последваха ги каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина.  

„Оплескахме си танца. Но в Ани открих толкова добър приятел, че само мога да я нося на ръце и да й благодаря“, каза Папи на раздяла с шоуто. „Усетих магията на „Денсинг старс“ и попаднах на Дори, най-добрия танцьор, човек и приятел“, каза Валери вместо сбогом с шоуто. „Цяла България ви благодари, заразихте ни с танц!“,  просълзи се след отпадането им водещата Алекс Раева.

В битка за първото място ще влязат четири двойки, които спечелиха сърцата на зрителите. Поп певицата Дара и Джими, синоптичката Натали Трифонова и Димитър, невроложката Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет и Тодор се изстреляха към финала. Те ще се борят за титлата „Крал и кралица на бала“.