На косъм от голяма трагедия в "Игри на волята"

Върху главата на Мис България Теодора Мудева се стовари огромно и тежко колело

Нещо за четене
11:46 - 14 Септември 2023
3973
На косъм от голяма трагедия в "Игри на волята"

На косъм от голяма трагедия се отърва Мис България Теодора Мудева в "Игри на волята". В битката за територия върху главата на красавицата се стовари огромно и тежко колело. По думи на останалите участници то е тежало повече от 10 кг.

Мудева се опитваше да премине през препятствие, но изведнъж колелото от импровизираната каруца бе изтървано от нейна съотборничка и падна право върху главата на Мудева, която на секунда бе повалена на земята. Играта веднага бе спряна от водещия Димо Алексиев. На Арена пък пристигна лекарски екип, който веднага оказа първа помощ на хубавицата.

Всички участници бяха адски притеснени за Теодора, тъй като ударът бе наистина сериозен. 

"Не знам как се изправи", каза Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на "Гладиаторите".

Теодора бе изкарана от играта, за да може да бъде обстойно прегледана. Медиците бяха категорични, че няма поражения върху главата й и Мудева се е разминала само с цицина. Веднага щом чу тези думи, миската се завърна в игра и опита да помогне на "Амазонките" в заключителната част от гладиаторската битка, но въпреки племето й отново загуби и отиде на Дивата река - при комарите и всички гадинки.

"Не знам какво можеше да ми се случи тук - река и гладът са ми най-малкия проблем", сподели Мудева. И добави: "Ако не беше племето ми, щях да рухна".