На милиметри от финала: Теодора напусна „Фермата“ след битка с Кенан

В „Канатица“ останаха само двама мъже

Нещо за четене
22:30 - 06 Декември 2023
17348
На милиметри от финала: Теодора напусна „Фермата“ след битка с Кенан

Без жени остана един от отборите във „Фермата“ точно преди финала на 8 декември, след като Теодора от „Канатица“ отпадна, а в червения тим останаха само двама мъже. Красивата учителка загуби дуела срещу съотборника си, земеделеца Кенан, който демонстрира повече качества на малката Арена. Сблъсъците бяха „унисекс“ - за бързина, точност, ловкост и концентрация, така че никой от играчите да не бъде облагодетелстван заради пола си. Теди се справи по-добре единствено на въпросите по българска история от Алманаха.

Въпреки че не успя да стигне до последната права и да атакува голямата награда от 100 000 лева, учителката, която влезе в риалитито плахо, си тръгна като победител. „От посредствена станах отличителна, от страхлива - борбена, от котенце - лъвица. Не бих заменила нищо от преживяното тук, дори тази загуба. Занапред ще се опитам да живея по-бавно, осъзнато и смело, и да се наслаждавам на малките неща“, каза тя, преди да се прибере у дома. 

Последният дуел в „Канатица“ ще бъде между Кенан и футболиста Коко, най-големите приятели в червения тим. Който от двамата победи, отива на финал. От „Елбетица“ петима вече си гарантираха сигурно място в битката за сто хиляди. Това са балерината Мартина, продавачката на цветя Еми, студентката по право Линда, сервитьорът Андрей и земеделецът Георги.