На мода се завръща един от най-вулгарните трендове

Стил
10:49 - 13 Януари 2023
5095
На мода се завръща един от най-вулгарните трендове

След като дънките с висока талия станаха хит в последните години, а бойфренд дънките започнаха да се носят масово от жени, идва ред палачинката да бъде обърната.

В последните няколко месеца се забелязва рязък завой в модата при жените. Роклите и полите отново стават тренди, роклите със стърчащи прашки, които бяха особено актуални през 2000-те, станаха тотален хит сред звездите, пише Daily Star.

Според изданието актриси, модели и инфлуенсъри започнаха масово да се появяват на публични места в рокли с отворен гръб, които са украсени с множество изрезки с въжета, пришити в областта на талията, имитиращи прашки. Отбелязва се, че в допълнение към роклите, подобен детайл се добавя към гащеризоните.

Звездите, които върнаха тенденцията в модата, включват модела Хейли Бийбър, поп звездите Майли Сайръс и Дуа Липа и моделите от луксозната марка Rumer, които дефилираха по време на Седмицата на модата в Австралия с подобни рокли.

През февруари 2021 г. облекло с прашка от британския онлайн магазин Asos озадачи купувачите. Това беше кафяв гащеризон с широко деколте, което напълно разкриваше гърба, както и прашки, зашити в лумбалната област.