Национал проплака: Не ме викат заради човек на Ясен Петров

Не съм говорил със селекционера, не знам дали е запознат със ситуацията, сподели вратарят

Спорт
16:35 - 04 Ноември 2021
2123
Национал проплака: Не ме викат заради човек на Ясен Петров

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов обясни защо не е част от националния отбор на България. Той сподели, че не е попаднал сред избраниците на Ясен Петров заради лично отношение на човек от неговия щаб.

"Аз съм аут от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е продиктувано от мое действие или конкретна ситуация. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че трябва да засяга интересите на националния отбор", каза Наумов в интервю за Спортал.

"Боли ме, че не съм част от националния отбор в момента. Не съм говорил с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е запознат със ситуацията. Това ми влияе отрицателно. Резултатите на моя отбор не са добри и това беше използвано, за да не ме извикат в националния отбор. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи", добави той.

"Мисля да покажа с добри игри, че имам място в националния отбор. Не искам да упреквам никого. Казвам нещата такива, каквито са. Уважавам изключително много Ясен Петров. Дебютирах за мъжкия отбор именно под негово ръководство. Надявам се с игрите си да го убедя, че заслужавам място в националния отбор", каза още Даниел Наумов.