Над 80 извънземни раси има на Земята

Американски и руски разсекретени документи единодушни за това

Мистика
22:36 - 06 Декември 2022
15716
Над 80 извънземни раси има на Земята

Темата за това дали човечеството е единствено в безкрайната вселена или има и други разумни същества, винаги е интересна и любопитна. По цял свят редовно се публикуват примери от древни текстове, доказващи контакти между хора и различни същества. През последните години редовно се обявяват и откъси от разсекретени документи на американски и руски служби, за които въпросът за НЛО е предмет на проучване, държано в тайна. А когато десетилетията секретност изтекат, до медиите стигат парчета от информации за пришълци и извънземни кораби.

В част от огласените от ФБР страници се описват човекоподобни същества, които пристигат в Сан Франциско с намерение да заживеят на Земята. Те долитат от етерна планета-близнак на Земята с нещо като диск, предназначен за пътници.

Съществата обявяват – не се описва как точно, но навярно чрез някаква форма на телепатия,

че мисията им е миротворна.

В документа на ФБР се отбелязва, че посетителите имат намерение да се установят на нашата планета. Те са човекоподобни, но много по-високи. Дискът излъчва някакъв вид непозната за хората енергия.

Всичко това напомня признание на астронавта от мисията Аполо 14 Едгар Мичъл (1930-2016), който години наред твърди, че не сме сами във Вселената. Именно Мичъл обявява категорично, че е открит катастрофирал космически кораб с тела на НЛО в него. Астронавтът казва още, че извънземните много отдавна посещават нашата планета.

В доклад на председателя на руската комисия за изучаване на аномалните явления Евгени Литвинов се посочва, че

пришълците отдавна са на Земята и живеят сред хората.

Изтъква се, че има много и различни видове неземни цивилизации, като най-висшите от тях присъстват на нашата планета от незапомнени времена. Литвинов пише, че това е документирано в скални рисунки, митове, легенди и религиозни учения, но най-убедителните доказателства се крият по всякакъв възможен начин. Над 80 са извънземните раси на нашата планета, пристигащи главно от съзвездията Лира, Голямо куче, Телец, Орион, Дракон, Кентавър, Лъв и други, т.е. от най-близкия квадрант на Млечния път.

Много извънземни живеят сред хората, но не могат да бъдат различени, защото са досущ като земните обитатели, съобщава Литвинов. В доклада си той описва няколко основни вида „невидими извънземни”. На първо място това са биороботи, като техни представители са „мъжете в черно”, които имат специални функции. Тези функции не се обясняват в доклада и не се посочва дали американският филм „Мъже в черно“ се доближава до истината за тази група пришълци. Следващата група извънземни

външно много наподобява на хората и притежава способността да прилича на хората -

много често подобни качества се приписват на репилоиди. Третата група е на хора, появяващи се на Земята от бъдещето. Има и двойници – клонинги, които са нещо като енергийни копия на даден човек. Освен това съществуват така наречените звездни деца и хибридни същества. Други пък имат способността да се заселват в човешки тела.

В руския доклад се посочва, че извънземните раси на Земята са изключително мирни. Те се опитват да помогнат на човечеството с каквото могат, предотвратявайки най-ужасните природни бедствия и сблъсъци. Действат по висши вселенски закони, според които нямат право грубо да се намесват в развитието на земното общество. Говоренето за агресивност на извънземните е необходима само на силите, които се стремят да държат в подчинение масите. За тази цел са измислени религиите, а самите извънземни са превърнати в приказни герои. Тъй като вече е трудно да се скрива истината, се прибягва към създаване образа на „страшните извънземни“.

Висшите раси на извънземни, присъстващи на Земята, никога няма да допуснат извънземни агресори,

отбелязва Евгени Литвинов. Той набляга на това, че извънземните изпълняват ролята на пожарникари и линейки, понякога предотвратявайки ядрена война, понякога унищожавайки метеорит, но като цяло без груба намеса в живота на човечеството. В доклада си капитанът изразява съжаление, че съзнанието на земните жители все още е твърде примитивно, поради което не може да се очаква официален контакт с извънземни в близко бъдеще.