Над 9 кила тежи роклята на Алекс Раева в "Денсинг старс"

Тв водещата едва издържала над 4-часовия ефир, зрителите я нападнаха заради нелепите реплики

Шоу
17:39 - 22 Февруари 2024
7450
Над 9 кила тежи роклята на Алекс Раева в "Денсинг старс"

Красотата иска жертви и Алекс Раева е готова да ги направи, за да изглежда зашеметяващо. Водещата на „Денсинг старс“ облече най-тежката рокля в телевизионния ефир и геройски издържа няколко часа в нея, без да каже гък, научи Lupa.bg.

Алекс се пъхна в бляскавия тоалет, който тежи впечатляващите 9 килограма, на старта на шоуто. Обсипаната с камъни рокля е подбрана от стилистката Августина Маркова-Тути, която облича всички звезди в танцовото шоу. Визията на Алекс беше завършена с обеци, пречупващи светлината и елегантни сребисти обувки.

"Този тоалет направо я смаза - изключително тежък е! В почивките реанимираще по няколко минути на един стол", свидетелстат хора от екипа. Може би заради това Алекс Раева не бе особено адекватна през цялото време и пускаше нелепи реплики и шеги.

Още в премиерната гала на „Денсинг старс“ отпаднаха вдовицата на актьора Андей Баташов - певицата Боряна Баташова и професионалният танцьор Калоян. Напред продължават 15 танцови двойки, които в момента се готвят усилено и във вторник отново ще излязат на лъскавия паркет, нахъсани да впечатлят журито и зрителите.

Предаването бе доста гледано от зрителите, но въпреки това бе №2 по рейтинг, непосредствено след "Хелс Китчън" по Нова телевизия. Разликата в шоупрограмите бе цели 10% в полза на Нова тв. Една от причините вероятно е твърде дългата продължителност на "Денсинг старс", което се точеше с една особена монотонност над 4 часа и приключи 15 минути след полунощ. Освен това, в социалните мрежи зрителите остро нападнаха водещите и ги обвиниха, че се държат твърде народняшки и просташки и отнемат от стила и блясъка на предаването.