Надежда от "Ергенът" чукна 35 : Пламъкът в очите ми да гори още по-силно (СНИМКИ)

Ергенката избра за почерпка на партито си тортата с провокативен надпис

Актуални новини
10:40 - 05 Август 2024
2127
Надежда от "Ергенът" чукна 35: Пламъкът в очите ми да гори още по-силно (СНИМКИ)

Надежда Вишева от романтичното риалити „Ергенът“ отпразнува своя рожден ден с най-близките си приятели, на място с приказна атмосфера. Тя навърши 35 години и това беше повод за забавна закачка към всички гости на празника.

Тематиката на партито по повод рождения ден на Надежда е предварително определена в стил „бохо“. Почти всички гости на партито са облечени с дрехи в телесни и бежови цветове. Самата рожденичка е с розово-бежова рокля, съчетана с бежови ботуши.

„Празненството за рождения ми ден беше два дни“, сподели Надежда.

Това се случва, защото тя е родена на 2 август, а тази година датата се пада в ден петък и някои от гостите се налага да пътуват към рождения ден на дамата чак до Родопите.

Всяка година Надежда отбелязва своя празник по морето, но този рожден ден решава да бъде в планината Родопи, където живее баща ѝ.

Още един интересен момент от партито на Надежда е тортата ѝ с провокативен надпис. Красивата дама е истински фен на Леонардо ди Каприо и затова почерпката й е с неговия образ.

„Надписът гласи, че вече съм на 35 години и съм прекалено възрастна за него“, смее се Надежда.

Красивата дама си пожелава на първо място здраве. А през личната ѝ нова година, пламъкът в очите й да гори още по-силно.

Партито на Надежда Вишева по повод 35-ия рожден ден

Всички от гостите изненадват Надежда с много красиви пожелания и интересни подаръци, но само от един тя остава най-очарована.

Един от най-близките ѝ приятели ѝ подарява билет за концерт на Джъстин Тимбърлейк в Лондон.

„Много обичам подобни кратки пътувания, породени от някакво събитие“, призна Надежда.

Концертът е по време на един от уикендите през август и дамата няма търпение да отиде. Надежда се вълнува както за концерта, така и за самото пътуване.

Синът на Надежда също не забравя празника ѝ. Той за пореден път рисува картичка на майка си, на която тя много държи. Пожелава й най-важното – здраве и разбира се кученце. Това е едно от задължителните пожелания на малкия към майка му.

„Докато не си вземем кученце, няма да спре с това пожелание“, завършва с усмивка Надежда.