НАГЛЕЦ! Гошо Боеца се гаври с полицай

Крими
12:10 - 18 Август 2020
7564
НАГЛЕЦ! Гошо Боеца се гаври с полицай

Самообявилите се за лидери на народното недоволство от Отходното трио получават сериозна конкуренция напоследък от бившия гербаджия и авер на Цветан Василев - Георги Георгиев. Днес Гошо Боеца премина всякакви граници, като лепна личната си карта на челото на български полицай пред сградата на ЦИК. Фотографът Георги Палейков от "Булфото" увековечи гаврата с униформения.

При подобна гаменска постъпка виновникът незабавно трябва да бъде арестуван и обвинен поне в хулиганство. За посегателство срещу униформените органи на реда се полагат до 10 години затвор, но Гошо и групичката му последователи се радват не странен комфорт от страна на МВР.

Поведението на ченгетата е твърде странно и непрекъснато създава предпоставки за безредици. Всички видяха как снощи поради бездействието на полицията протестиращите нападнаха майка с малки деца до румънското посолство, а след това изпотрошиха автомобила й.

Младежът, който насилствено отне телефона на журналистката Полина Паунова, е единственият арестуван и обвинен за 41 дни изцепки от двете страни на барикадата. Съдът постанови за него "домашен арест", което като мярка за неотклонение е равно по сила на "задържане под стража".