Наглост без граници: "Левски на левскарите" поиска среща с Бойко Борисов и Васил Терзиев

Феновете искат да знаят какво е бъдещето на "Герена"

Спорт
12:38 - 21 Октомври 2024
961
Наглост без граници: "Левски на левскарите" поиска среща с Бойко Борисов и Васил Терзиев

Сдружението "Левски на левскарите", което притежава 10% от акциите на клуба, е изпратило покани за среща с Бойко Борисов и кмета на София Васил Терзиев за бъдещето на стадион "Георги Аспарухов".

Припомняме, че преди месец правителството реши да прехвърли държавните парцели, върху които е построено съоръжението, както и целия спортен комплекс "Герена" на общината, а собственикът на Левски Наско Сираков на първо място благодари за това на Бойко Борисов.

Процесът по прехвърлянето на земята още не е приключил, но феновете искат да разберат от лидера на ГЕРБ и общината какво е плануваното бъдеще на стадиона.

"От Борисов ще искаме да ни отговори на няколко прости въпроса. По какъв начин помага или е помогнал за развитието на този процес и до какво ще доведе това. Дали ще придобият имота, дали ще правят публично-частно партньорство, какво ще правят? Както и дали още вярват, че тези имоти трябва да отидат в ръцете на неправителствена организация. От общината искаме да разберем същото. Искаме да осветлим процеса", заяви председателят на УС на Сдружението Димитър Костадинов.