Наглото какаду Лечков: Аз и Боби обрахме негативите

Боби постигна резултатите, които искаше, заяви бившият вицепрезидент на БФС

Спорт
17:56 - 20 Март 2024
19561
Наглото какаду Лечков: Аз и Боби обрахме негативите

Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков обяви, че няма да бъде повече част от Изпълкома и няма да приеме друга длъжност, ако новият президент Георги ИвановГонзо му предложи. Той е убеден, че именно той и Борислав Михайлов са обрали сериозните негативи на предното управление и че сега младите имат по-спокойно поле за изява.

"Мисля, че Боби постигна резултатите, които искаше! Напрегнато е, нормално. Не всичко, което хвърчи се яде. Боби си тръгва, мисля, че е постигнал резултатите, които е искал. Както стана видно и ясно, няма да бъда част от Изпълкома на новия президент.

Няма да приема, ако ми бъде предложена и друга длъжност. Казал съм, че когато Боби си тръгне, и аз ще си тръгна. Конгресът беше достатъчно прозрачен - от моя гледна точка всичко е наред, но ако има недоволни, нека да си кажат.

Клубовете избират и трябва да уважим техния избор. Дано да не бъдат разочаровани за напред. Убеден съм, че изборът на Гонзо ще бъде промяна, а не подмяна", коментира Лечков.

"Ако националният отбор има малко по-добри резултати, всички ще бъдем доволни. Гонзо си направи прозрачна кампания и мисля, че е абсолютно еманципиран от Борислав Михайлов. Хората направиха избора си. Негативът го обра предишното ръководство - аз, Боби и другите, сега е ред на младите. Разделям се с положителни емоции с БФС. Трябва да проявим разбиране към избора на новия Изпълком", допълни още той.