Най-добре облечените знаменитости на Оскар 2020 (ГАЛЕРИЯ)

Първата церемония през новото десетилетие даде точно това, което обеща: празник на холивудския блясък във всичките му форми

Мода
12:08 - 10 Февруари 2020
15962
Най-добре облечените знаменитости на Оскар 2020 (ГАЛЕРИЯ)

В сезона на отличията, най-накрая достигнахме върха - нощта на Оскарите. Освен очакването на победителите, бляскавото събитие е свързано и с вълнение, относно това какви тоалети са избрали звездите, за да минат по червения килим. Именно там, популярните личности въвеждат изящна мода, докато целият свят ги наблюдава. Понякога крайното ниво на интерес може да доведе до риск в избора на стил, но присъстващите на Оскарите 2020 останаха особено очаровани от роклите на звездите. А и както се казва..., дяволът е в детайлите, пише списание "Вог", цитирано от trafficnews.bg.

Темите, които преминаха през по-голямата част от сезона, бяха пренесени с благодат. Пенелопе Крус се потопи в архивите на Шанел, за да съживи поглед от колекцията й висша мода от пролет/лято 1995 г. и да придаде на нощта полет на фантазия. Натали Портман направи феминистично изявление в ефирна рокля, бродирана с имената на всички режисьори (жени), които не са били номинирани. "Исках да почета по фин начин начин жените, които не бяха признати за невероятната си работа през тази година “, заяви актрисата.

Чарлийз Терон, Рене Зелуегър, Скарлет Йохансон, Синтия Ериво и Руни Мара бяха сред актрисите, които минаха по червения килим с наистина красиви визии.

Като цяло, първата церемония на Оскарите през десетилетието даде точно това, което обеща: празник на холивудския блясък във всичките му форми.


Натали Портман в Диор

Катрина Балф във Валентино

 

Лили Олдридж в Ралф Лорън

Зази Бийтс в Том Браун

Хилдур Гуднадотир в Шанел

Реджина Кинг във Версаче

Лора Дърн в Армани

 

Бийни Фелдстайн в Miu Miu


Били Айлиш в Шанел

Джанел Моне в Ралф Лорън

Оливия Колман в Стела Маккартни

Кейтлин Девър в Луи Вюитон

Руни Мара в Александър Маккуин


Рене Зелуегър в Армани

Пенелопе Крус в Шанел

Чарлийз Терон в Диор

Скарлет Йохансон в Оскар де ла Рента

Марго Роби в Шанел

Бри Ларсън в Селин

Сърша Ронан в Гучи

Снимки: Vogue.com

Превод: Trafficnews.bg