Най-малкият Гущеров навърши годинка (Снимки)

Светлана може и да не иска да показва децата си в социалните мрежи, но няма нищо против да ни демонстрира техните пищни рождени дни

Нещо за четене
16:30 - 25 Април 2023
5009
Най-малкият Гущеров навърши годинка (Снимки)

Светлана Гущерова може и да не иска да показва децата си в социалните мрежи, но няма нищо против да ни демонстрира техните пищни рождени дни. Пенсионираната плеймейтка редовно прави последователите си част от празниците на малчуганите. Вчера малкият Кристиан-Валентин навърши година, а родителите му го зарадваха с тематичен рожден ден с патето Тути, видя Lupa.bg.

КиВи стана на годинка

Гущерова не казва нито къде е било партито, нито пусна снимки. Гордата майка сподели сторитата на гостите си, които стабилно са снимали тортата, украсата и сладките, но не и малкия рожденик.

За три години семеен живот Светлана роди три деца от милионера Християн Гущеров. Тя криеше за всичките си бременности и съобщи едва след като даде живот на отрочетата си. Кльощавата блондинка първо роди Анелия-Добромира, второто им дете е синът Добромир, а третото Кристиан-Валентин, който на галено се казва КиВи. Две от децата са кръстени на Гущеров-старши, който е човекът с парите в семейството и плеймейтката се опитва да го умилостиви да я приеме в семейството, като смята, че така ще стане част от висшето общество.